Wij doen álles voor de smaak

La William is gesticht in 1963 en bracht als trendsetter als eerste Andalouse en Brasil op de markt. Het gebruik van verse en natuurlijke producten is van groot belang en dé reden waarom La William steeds de beste kwaliteit en de lekkerste smaak in elke saus naar boven weet te halen.

In meer dan 50 jaar tijd is La William uitgegroeid tot een typisch Belgisch, gezellig familiebedrijf met ongeveer 40 werknemers.

 

Al meer dan vijftig jaar pure smaak

In 1963 ontstaat het merk La William. De productie van de La William sauzen groeide uit de activiteit van een groothandel in frituurartikelen in Londerzeel. Later maakte het bedrijf producten voor een bredere doelgroep.

In de loop van de jaren ’70 koos La William voor de export en de distributie naar particulieren. De producten van La William worden tot op vandaag verkocht in o.a. Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Luxemburg, Denemarken en Nederland.

In 1995 nam Johan Peeters het bedrijf over. De groothandelsactiviteiten in frituurartikelen worden volledig gestopt om volledig te gaan voor de productie van de meest smaak- en kwaliteitsvolle sauzen. Ondertussen is La William met Peeters aan het hoofd uitgegroeid tot een familiebedrijf met 40 werknemers. Die personeelsuitbreiding zorgde ervoor dat er een stevig professioneel team ontstond, dat La William heeft uitgebouwd tot wat het nu is.

Sinds 2007 richt La William zich naast de professionele markt ook steeds meer op de consumentenmarkt. Voortdurend tracht het merk de beste smaak in iedere saus naar boven te halen.

Tijdens de zomer van 2010 lanceert La William een nieuw logo en nieuwe verpakking. Deze nieuwe lay-out geeft beter weer waarvoor La William al altijd stond: een innovatief kwaliteitsmerk.

Meer dan 15 verschillende smaken

Het aanbod van La William is zeer gevarieerd en met meer dan 15 verschillende smaken heeft La William een zeer uitgebreid aanbod: voor elk gerecht een passend sausje. Het volledige sauzenpalet omvat traditionele waarden waaronder Mayonaise, Tartare en Cocktail, maar ook vernieuwende, exotische ontdekkingen zoals Brasil, Banzai of Pitta.

La William, alles voor de smaak

La William bracht als trendsetter en innovatief bedrijf als eerste Andalouse en Brasil op de markt. Bij La William zijn we steeds op zoek naar de beste smaak en dat proef je.

Lees ons verhaal